úterý 16. srpna 2016

Jak docílit svého snu

Každý z nás si aspoň jednou v životě přál být lepší. Mít hezčí postavu, lepší fyzičku a cítit se líp ve svém těle. Když si zadáte na internet například: ,,Chci zhubnout" nebo ,, jak zhubnout rychle a efektivně" , vyskočí vám spoustu příspěvků o zázračných dietách, čajích a tabletách o hubnutí. Když si je objednáte místo výsledku se vám, zničí játra a vy máte v peněžence o 500 kč méně. Tak to, ale nejde. Cítit se dobře ve svém těle jde i snadněji.

1. Základ je správná strava
Když budete jíst 2x denně nejen, že se budete cítit slabě, ale vaše tělo bude velice strádat. Nejvíce to ještě nakopnete silnou kávou s cigaretou. Když budete jíst 5x - 6x denně po malých dávkách, nebudete se přejídat a nebudete do sebe strkat chemické věci, vaše tělo bude mít hodně energie a nebude si ukládat tukové zásoby, protože bude vědět, že dostane najíst. Budete výkonnější.
Nejlépe vynechat  bílé pečivo a nahradit ho zdravějšími věcmi ( žitný chléb, slunečnicový chléb, rýžové chlebíčky..), místo másla si dát tvarohovou pomazánku. Mít hodně zeleniny, vláknina je pro tělo důležitá. Ovoce se pokuste jíst pouze do 2 hodiny odpolední.
2. Pitný režim 
Za den vypít minimálně 1,5 - 3 litry. Nejlepší bude,když u sebe budete mít lahvičku s vodou a budete jí pít každou chvíli. Kola, soda, slazené limonády se nepočítají jako pití.
3. Pohyb
3x týdně běh, švihadlo, posilování, procházky aspoň po dobu 30 min. Pamatujte 70% je strava a pouze 30% cvičení.
4. Spánek
8 hodin spánku a vy nebudete muset pít kafe. Najděte si čas a jdete spát dříve. Nespěte přes den. Když nemůžete usnout, běžte si aspoň lehnout do postele a odpočívejte. 

Žádné komentáře:

Okomentovat